Rólam

Önéletrajz

2006-ban a Szent István Egyetem közgazdász hallgatójaként új irányt vett az életem: teljesen elvarázsolt a műkörömépítés világa. A sikeres OKJ-s vizsga után már minden percem a körmözésről szólt.
A körmözés töltötte ki minden percem 2006-tól 2014-ig, akár napi 10 órát is a szalonban töltöttem a vendégekkel.

2014-ben sikeres szakoktatói vizsgát tettem a Crystal Nails-nél, majd 2015-ben Mesterleveles Kézápoló- és Műkörömépítő vizsgát tettem a BKIK keretein belül. Ezután párhuzamosan dolgoztam a szalonban és oktattam is a Crystal Nails Körmös Akadémián.

A fejlődés mindig is fontos volt a számomra, ezért számos magyar, orosz, ukrán, lengyel, mexikói oktató képzésén is részt vettem.

A folyamatos képzések után a Körömtáborokban mester szintet értem el négy egymást követő évben (2012-2015), az utolsó évben én kaptam a legjobb műkörömépítő díjat. Ez a díj elvitt a versenyzés irányába, amit a mai napig örömmel teszek.

Több aranyérmet is nyertem éveken keresztül:

  • 2016.-ban a Magic Nails Kupán
  • 2017.-ben a Szabolcs Kupán
  • 2016-ban és 2018-ban az Ukrán bajnokságon
  • 2018. Európa Bajnoki Kupán csapatversenyben
  • 2019. Winner of Winner lettem az INJA nemzetközi versenyen Marseillas-ben (3 aranyérem, egy ezüst érem és egy bronz érem miatt kaptam a Bajnokok Bajnoka címet)
  • 2019.-ben a Fővárosi Kézművesség érdekében végzett tevékenységem elismeréséül Aranykéz díjban részesültem.

Ez a díj több éves szakmai munka eredménye, mert az általam felkészített tanulók a WorldSkills versenyeken kiemelkedően jól teljesítettek. Számomra nagyon fontos a folyamatos versenyzés, mert véleményem szerint az oktatáshoz hitelesség is kell. Ez az álláspontom érvényes a külföldi oktatásokra is.

Előadásokat, képzéseket egyaránt tartok külföldön angol nyelven, de kaptam már felkérést külföldi körömtáborokba is Franciaországban, Svájcban, még Chilében is.

Nagyon hálás vagyok ennek a szakmának, mert feledhetetlen tapasztalatokat, élményeket szereztem általa.